Pripravíme si plech, ktorý vyložíme papierom na pečenie. Na ten si nakreslíme kolieska s priemerom 7 8 cm, tak budeme mať istotu, že Pavlove budú rovnako veľké.
Rúru si predhrejeme na 100 ° C.
Vo väčšej miske vyšľaháme bielky so štipkou soli. Najprv začneme šľahať pri nižších otáčkach a až sa po vytiahnutí metličiek začnú tvoriť pevné špičky, môžeme pomaly začať pridávať cukor. Sneh musí byť lesklý a pevný.
Pridáme pár kvapiek citrónu a opatrne premiešame.
Zmes si preložíme do cukrárskeho vrecka so širšou vrúbkovanou špičkou a tvoríme mini Pavlovej. Cesto vyjde približne na 9-10 ks mini Pavlov.
Pečieme v predhriatej rúre po dobu 2 hodín. Počas pečenia rúru neotvárame.
Po 2 hodinách rúru vypneme a dvierka ľahko otvoríme. Korpusy necháme v rúre, kým úplne nevychladnú.
Smotanu vyšľaháme do tuha.
Na každú mini Pavlovu dáme lyžičku maracuje od yuzu a ozdobíme šľahačkou a mätou.
Pripravíme si plech, ktorý vyložíme papierom na pečenie. Na ten si nakreslíme kolieska s priemerom 7 8 cm, tak budeme mať istotu, že Pavlove budú rovnako veľké.
Rúru si predhrejeme na 100 ° C.
Vo väčšej miske vyšľaháme bielky so štipkou soli. Najprv začneme šľahať pri nižších otáčkach a až sa po vytiahnutí metličiek začnú tvoriť pevné špičky, môžeme pomaly začať pridávať cukor. Sneh musí byť lesklý a pevný.
Pridáme pár kvapiek citrónu a opatrne premiešame.
Zmes si preložíme do cukrárskeho vrecka so širšou vrúbkovanou špičkou a tvoríme mini Pavlovej. Cesto vyjde približne na 9-10 ks mini Pavlov.
Pečieme v predhriatej rúre po dobu 2 hodín. Počas pečenia rúru neotvárame.
Po 2 hodinách rúru vypneme a dvierka ľahko otvoríme. Korpusy necháme v rúre, kým úplne nevychladnú.
Smotanu vyšľaháme do tuha.
Na každú mini Pavlovu dáme lyžičku maracuje od yuzu a ozdobíme šľahačkou a mätou.